Wil je je als zzp’er beter in de markt zetten maar heb je geen idee hoe je met je online marketing om moet gaan? Of werk je als marketeer bij een bedrijf en wil je meer weten over Google AdWords, SEO of in het algemeen over online marketing? Volg dan een van de workshops van Van de Laarschot Online Marketing.

Een workshop duurt tussen de drie en de vier uur, waarbij je op een interactieve manier leert hoe je goede AdWords-campagnes kunt bouwen en beheren (de Google AdWords workshop), hoe je de techniek van je website in kunt richten en je content aan kunt passen om goed gevonden te worden in Google (de SEO workshop) of een reis door het online marketing landschap kunt maken om je een idee te geven van de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Aangezien we met kleine groepen werken (maximaal 6 personen voor de open inschrijving workshops) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Het is mogelijk om een workshop te volgen over de volgende onderwerpen:

Inleiding in online marketing
Google AdWords (beginners en gevorderden)
SEO

Klik door op een van de bovenstaande onderwerpen voor meer informatie over die specifieke workshop.

Workshops kunnen op locatie gegeven worden. Er zijn standaard workshops beschikbaar met een open inschrijving (met een maximum van 6 personen), maar het is ook mogelijk om een workshop op maat te verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden!