Goede content is onmisbaar op iedere website. Duidelijke, SEO-vriendelijke teksten zijn belangrijker dan ooit om goed gevonden te worden en om bezoekers ervan te overtuigen dat ze bij jou aan het goede adres zijn. Bovendien is het ook voor een goede positie in de zoekresultaten van Google belangrijk om goede en vooral unieke content te hebben. Bij veel bedrijven is er bijvoorbeeld geen tijd om nieuwsberichten te schrijven, om te bloggen of om de site regelmatig te updaten. Geef het daarom uit handen en laat Van de Laarschot Online Marketing de teksten voor jouw website (her-)schrijven.

Met een achtergrond in de journalistiek, maar met beide benen ferm in de online wereld zijn wij de ideale partner voor creatieve, foutloze en unieke content voor iedere website. Wil je eerst een pagina van je website laten herschrijven om te zien wat wij kunnen? Dat kan! Neem hiervoor contact op en we zorgen dat jij een proeftekst krijgt. Dan kun je op basis van de geleverde content beslissen of dit voldoet aan je verwachtingen en eisen.

Overigens is het ook mogelijk om offline teksten (interviews, achtergrondartikelen, recensies) te laten schrijven door Van de Laarschot Online Marketing. Als afgestudeerd journaliste (met als specialisatie Tijdschrift) heeft het geschreven woord een warm plekje in mijn hart. Van de Laarschot Online Marketing heeft publicaties in diverse tijdschriften/andere uitgaven en een reisgids (100% Dublin, uitgegeven door Mo’ Media) op haar naam staan.

Een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op!