Zo hoog mogelijk komen in de zoekresultaten van Google op relevante zoekwoorden is niet gemakkelijk. Er is veel concurrentie en Google is continu bezig om het algoritme aan te passen. Er zijn echter wel genoeg tips en trucs die je kunt toepassen om te zorgen dat je website beter vindbaar is in Google. Deze zoekmachine optimalisatie (SEO) workshop gaat in op de drie componenten van SEO: techniek, content en populariteit.

In deze SEO workshop leer je over tools die je kunt gebruiken om te kijken waar je website verbeterd kan worden, hoe je goede SEO-vriendelijke content kunt schrijven en hoe je social media kunt gebruiken om je website beter vindbaar te maken.

Het is mogelijk om een open inschrijvingen workshop te volgen (in groepjes van maximaal 6 personen op een vaste locatie in Amsterdam) of om een op maat gemaakte workshop op een locatie naar keuze te volgen. Bij een op maat gemaakte workshop wordt jouw eigen website onder handen genomen en wordt de workshop aangepast op jouw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.