Geen tijd om zelf een Google AdWords account op te zetten, te beheren en te optimaliseren? Of weet je er zelf niet genoeg van? Besteed het dan uit aan Van de Laarschot Online Marketing! Zowel voor grote als voor kleine budgetten kunnen wij een passende oplossing bedenken. De campagnes kunnen ingezet worden voor branding doeleinden of we kunnen ons puur op conversies richten. Of dat nu aankopen, leads, of inschrijvingen zijn, dat wordt in overleg met de klant bepaald.

Van de Laarschot Online Marketing heeft intussen ruim 8 jaar ervaring met zoekmachine adverteren (SEA) en heeft honderden accounts onder ogen gehad. Van kleine organisaties met een budget van een paar honderd euro tot Google AdWords-klanten die honderdduizenden euro’s per jaar aan advertenties uitgaven.

Iedere SEA-campagne is anders en iedere klant is anders. De ene klant vindt het prettig om een goede basis aangeleverd te krijgen en dan het beheer en de optimalisatie van het Google AdWords-account zelf te doen, de ander wil het volledig uit handen geven. Daarom voeren wij altijd eerst een intake-gesprek om te kijken welke oplossing voor jou het beste is.

Uiteraard wordt er bij het inrichten van een account ook gekeken naar de meetbaarheid, zodat wij betrouwbare en goede rapportages kunnen leveren, waarin je precies ziet wat de ROI (Return on Investment) van de Google AdWords-campagnes is.

Om te kijken wat de beste oplossing is voor jouw online advertentiecampagnes kun je het beste vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te plannen.